OVER ONS

Over ons

china

Langs de A12 mag je dit geweldige Asian food restaurant, Chinatown, niet missen. Het grote groene dak en de bordeauxrode “pagode” -stijl en de enorme witte stenen Boeddha geven aan dat dit inderdaad de tempel van het buffet is. In beide sferen. Of de veranda bij het buffet. Ofwel de eerste kamer, ingericht met kostbaar hout, enkele van de mooiste ronde tafels voor maximaal 10 personen en waar Koi majestueus langzaam onder de glazen vloer zwemmen.

Aan het hoofd van dit geweldige schip, de familie Tran. Meneer en mevrouw interieur van de keuken waar hij Vietnamese, Chinese en Thaise keuken werkt. Naast het traditionele menu staat het huis vooral bekend om het uitstekende buffet van € 24,50 inclusief een indrukwekkende selectie soepen, hoofdgerechten (knapperig en gestoomd), hoofdgerechten (die regelmatig veranderen) en desserts. Vrijdag en zaterdag geserveerd van 18.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur en van 18.00 uur tot 23.00 uur.

We hebben ook pinnen op de rijsttafels voor 29,90 € / pers. (2 pers. Min.), Chinese fondue vanaf € 28 / pers. (2 pers. Min.).

Lunch tijdens de week (soep of voorgerecht + hoofdgerecht) aan 12 €.

Rijsttafel “speciale week” van maandag t / m donderdag voor lunch en diner à € 17,50 / pers. (2 pers. Min.) En inclusief een keuze uit voorgerecht + 4 borden. Waarom niet?
Afhaalmaaltijden.

Feesten en kerst- en nieuwjaarsvieringen in december. Speciaal menu, de dans van de Eenhoorn en vuurwerk voor het Chinese Nieuwjaar medio februari. Meer informatie.

.

ONZE HOOFDMENU

In China Town, wordt u verwelkomd in een warme en typisch Chinees. Voor 5 jaar, de China Town restaurant biedt u de mogelijkheid om een buffet te kiezen, en deze vrijdag, zaterdag en zondag. Aanvankelijk, China Town was gewoon een restaurant, maar voor bepaalde tijd, het restaurant biedt ook een cateringservice.